Menneskeheden har længe været delt imod deres egen menneskelighed for hinanden og dem selv kollektivt. Menneskeheden kan ikke lide, at blive mindet om de mere enkle ting om livet som kan komme i vejen for deres ønske om, at slavebinde andre til, at gøre deres bud. nogle kalder dem selv for kapitalister, konger, droninger, paver, imaner, præster, evangelister, politikere, og rabinere osv. hvor de alle deler den samme sti i livet som er, at slavebinde andre for profit. hvad menneskeheden har misset, er imidlertid de enkle ting, der forener dem alle i samme døds kult via deres version af religion er, at alle har én fælles trosretning: penge. det er et nemt spil, at regere sindet af et grådigt, lysfuldt fjols og deres grådige, lystfuldt og feje frygtsomme tilhængere…faldet sænkes evigt.

Alle menneskets templer tigger om det, insistere på det, beskatter for det, giver tallerken videre og sorteper for det og uden det, deres særlige religion falder. Ingen penge, ingen kirker, ingen synagoger, ashrams, moskeer, king-dumb/konge-dum/dømme haller osv., ingen våben for deres dogmatiske hære, militære imperier, blodtørstige politiske kampagner osv. hele menneskeheden’s religion tilbedes under en religion, en ”gud” kaldet ba’al og hans harlot kaldet moon-eye tilbedelse. Lullet ind i selvtilfredshed og sikkerhed gennem århundreder, menneskeheden er nu i en temmelig hård lage åndeligt og på bibelske dimensioner ikke mindre.

Hvad menneskeheden har glemt er den grundlæggende forskel mellem godt og ondt hvor deres ideer af godt og ondt er baseret på den lære der siger du må ikke slå ihjel men på den anden side gør det legalt, at gøre det, men det er religionen af legal, sandheden i spejlet af Levi Evil vile veil/slør og så kan du måske lige se gennem røgsløret. folk vil hellere vinke med et flag og bombe en by så derefter skynde sig hen til deres respektive religiøse forretninger og søge tilgivelse som enhver mand kan tilbyde tilgivelse et beløb på 30 sølvpenge? Hyklere og tåber, der ikke kan se, at dræbe en anden er forkert på hvert niveau.

Dette er her hvor de programmerede kloge hoveder kommer ud af træværket med deres tuppence/toøre af en mening men uheldigvis, er den mening permanent sku-ed/skæv imens man tænker de er noget som faktisk er, dødt. det er en simpel kæde af begivenheder som, hvis du har udholdenhed til, at acceptere den kolde, hårde sandhed, vil du se den så klart som næsen på dit ansigt eller du vil forblive blind-dead/forblændet/blind-død som det var meningen, at være mærket for død her som et originalt faldent afkom. Sådan er karakteren af det legale navn, mærket af bæstet eller hvordan himlen og helvede separere dem selv hvor begge er tilfredse når den sidste klokke ringer.

Menneskeheden kan ikke følge en simpel trend af begivenheder eller simpel sag/effekt sekvens medmindre der er penge vedhæftet til det. Som eksempel på en simpel trend, følg dette. En mand kører til skoven og går en tur gennem skoven, smider en tændt tændstik, skoven brænder ned, manden kører hjem uvidene indtil klokken 6 nyhederne. meget klart billede, let trend at følge men hvis skyld var det, at skoven brændte ned? Den umiddelbare reaktion er, at dette enlige væsen var ansvarlig for det, men så var der de mange tiltag, der måtte finde sted inden det endelige resultat på nogle avisoverskrifter den næste dag. I sidste ende, er det den legale religion penge og dens skabere.

At skylde skylden på, men skylden er gået tilbage til menneskeheden gennem deres legale religiøse praksis af børne ofring og det er opnået åndeligt gennem fødslesattesten/djævelens kontrakt for din sjæl helt bogstaveligt hvor de har forældre dræbende deres egne børn ved, at blive tvunget til, at registrere dem, men forældrene har ikke noget valg i, at de er allerede gjort til slaver af den samme fælde som er let at ødelægge. Ligesom i en nødsituation dekompression i luften, når ilt masken falder, er DU nødt til at sætte masken på FØRST før barnet eller begge vil blive kvalt i et, i værste tilfælde senarie, eller barnet bliver forældreløs i det andet.

Men nu er verden sat op på sådan en måde så når du fortæller nogen denne sandhed, går de i panik fordi de ser hvor dybt de er begravet i satan’s sammenfiltrede net og er tilbageholdende med at give slip på deres babyloniske materielle verden i det hele taget. dernæst vil de hade mig eller dig for, at fortælle dem sandheden, hvor tilsyneladende fakta er offensiv, hvor en forkert opfattelse simpelhen bare er det, forkert og mening, ikke en verificeret kendsgerning. mennesker er alt for hurtige til, at reagere med en programmeret siden fødslen mening, fordi det er hvordan folk er programmeret indtil de regner ud, at de samme mennesker, der kontrollerer dem er de samme, der ejer skoler og universiteter og religiøse institutter, der trænede dem. Der er en fin linje mellem uskyld og forsætlig uvidenhed, hvor man faktisk udvisker, den linje, og det bliver en uigennemtrængelig mur fra begge sider.

I mellemtiden, fyren der satte ild til skoven som fundre om den ild var forudsaget af ham eller en anden. I bogstaveligt forstand, selvfølgelig, smed han tendstikken som antændte ilden men hvem lavede tændstikken og hvem lavede bilen der bragte ham der? Hvad med brændstof til bilen? Hvad med de utalige virksomheder og selskaber der er involveret, fordi den bil eksisterer, og dem som arbejder der? Og sådan bliver det ved indtil, til sidst, alle i verden er involveret i den brand og det hele forbindes via en enkelt aftale, afhængig af den enkeltes valg, at gøre det, og det er det legale navn dyrets mærke der gør alle skyldige af den samme trosretning i forening i satans dødskult kaldet legal.

Alle religioner institutioner lovligt accepterer/forlanger legalt betalingsmiddel af en art for, at eksistere og de falder alle under den legale religion banner. Satan’s hovedkvarter er CITY OF LONDON, STATE/BYEN AF STATEN LONDON (fæstning af månen) hvor alt legalt begynder og ender, fra fødsel til død certifikater og alle religioner er registreret som non-profit virksomheder, ejet lock, stock and barrel/det hele, alt af wrathschild/vredens-børn Die-nasty/dø-grimt/Dynasti/ af hvilket, du er et uægte barn ved legal vedkendelse. Jeg fortalte dig, at jeg var den kolde, hårde sandhed og få vil acceptere dette fordi mærket af dyret allerede er brand-dead/mærket-død/brændemærket i deres hjerne-døde kranier og uden tøven eller modvilje når adspurgt om I.D.- entity-phi/identificere (skabe identitet, bringe en død ting til live ved, at overgive dig selv, helt bogstaveligt).

Alle legale ting er registeret gennem the City of London, State/Byen af Staten London som ejendom af the CROWN/KRONEN (living to dead legal crown transfer 1694 Bank of England Act/levende til død legal krone overførsel 1694 bank af england vedtægt) specielt mennesker, når deres tilknyttede mentale konstruktioner af selskaber og et fladt atlas legal verden følger på slæb. Tag deres forenede nationer som eksempel mere almindeligt kaldt U.N. hvor alle virksomheder kaldet lande af veden er registeret og dermed, ejet af the CROWN/KRONE virksomheden og de mørke fyrstendømmer som kontrollerer denne verden af døds lyst. Så når advokat typer og fangede legale sind har lyst til, at debattere et eller andet punkt, en simpel uundgåelig fakta forbliver og KRONEN var rædselsslagen for at blive opdaget så vidt, engang opdaget, det falske af den legale døds kult slør magt system implodere øjeblikkeligt. Legale fakta er hvad de er og den eneste blivende fakta er en endnu enklere én, endnu mere bitter i maven end på tungen; hvor meget en kriminel vil du være bestemmes af dit engagement baseret på din hensigt.

Menneskeheden, som hel, her har ikke et problem overhovedet med, at være kriminelle i en kriminel virksomhed virkelighed kaldet babyloan/babylån/babylon. Fortæl alle sandheden om det legale navne bedrageri og du vil hurtigt finde ud af hvem de virkelig er og hvad der i sandhed motiverer dem. Så er der de tåber, der stadig ønsker at argumentere på et tidspunkt eller det andet, hvor de forhold, længe har været etableret i utallige scenarier med utallige personer, der oplever den ene sandhed, der var og holder dig i evigt slaveri og sandheden der vender hele din verden på hovedet. Det er ulovligt at bruge et legalt navn….så hvad nu?……simpelt….stop med, at bryde loven eller ikke. du er ikke blevet tvunget til at bryde loven, kun mobbet til, at tænke at du skal bryde loven af de selv samme som påstår at være loven i deres hykleriske penge begær drevet blue oyster/blå østers drenge kult aka betjente. Det er virkeligt interessant når du slår dem med sandheden i et viskende pust; det er ulovligt at bruge et legalt navn og så beviser det ved ikke, at vedkende sig titler og se en hel ny håndfuld af bits og bytes af bange, vrede hunde ilende fjolser desperate for at få et legalt navn, noget ud af dig….nej…beklager…jeg gør ikke i legalt….du har brug for et B.A.R. kort til det eller en CROWN GRANTED/KRONE GIVET legal identitet du kan smide i ansigtet på dem.

Folk har det svært ved simple ting som Rothschild og wraths child/vredens børn hvor sandheden ligger i nøgen foran dig in the sound mind/i LYDEN sind/sundt sind af fonisk/respell/gen stavnings udtagelses fraktal virkelighed versus din standard, ved web stars/webster* bog af deaf-eye-knee-shuns/definitioner/dødt-øje-knæ-skyr af bogstaveligt, et sprog, en lyd, en mening splittet på hver ramme en slags bowler. den simple sandhed er, der er dem der aldrig vil tro sandheden fordi de er styret af deres ting virkelighed, alle ting, som familie, ting, kroppe osv. og alle ting af det materielle begær til graven, måske djævelen holder af det, jeg har det sjovt, fuck alle andre standard normen for menneskehedens samfundsmæssige personligheds psykose og jeg bare høflig her. Hvis du ikke kan se din egen grådighed, dit eget mig, mig, mig atityde og hvordan vi alle er blevet konditioneret/manipuleret så perfekt til, at marchere lystigt til deres grave, som slaver og ganske tilfredse med at gøre det. Så lad det være sådan, lad død være deres, idet de søger døden, ikke livet. livet er sandhed, sandhed er livet og alle wrathschild/vredebørn kan love hans DEED/død/gerning uægte børn ihjel slået wren/smutter* er en evighed af forretning som sædvanligt, det eneste er at, B.A.R.becue/B.A.R’halen-en er virkelig og DU ER middagen hver aften….. Prometheus blødte indeed/faktisk/ja men denne skød DEED/død/gerning gående L’eagles/l’egale/legale før de kunne komme ud af deres s-Hells/skalder/helvede….Legalt navn betyder du er satan’s ikke min…..pas dig selv som du har lyst, det gør du jo alligevel….rigtigt?…..denne her regnes for HELE skabelsen og hvis du ikke er i live, hvad er der så, at regne?…..

ha en god dag, kate

*webster – ordbog online

*wren/smutter – gærdesmutter (lille spurv)

Oversat fra engelsk – Link til det oprindelige dokument: Wrathchild’s Legal Death Cult by kate

Ansvarsfraskrivelse: Kun Kate of Gaia skrev de originale engelske versioner. Disse trannies/oversættelser er ikke blevet produceret af hende. Det er derfor tilrådeligt at bære dette i tankerne og bruge/dele disse trannies ved dit eget skøn. Hvis der er nogen tvivl om deres indhold er præcis/og i tråd med Kates originale engelske versioner vil det ikke være muligt for Kate at hjælpe med at diskutere spørgsmål, der opstår, og heller ikke med at lave rettelser. Derfor anbefaler vi alle, der overhovedet kan at læse og forstå de originale engelske versioner skrevet af Kate Gaia i sin egen unikke og strålende stil.